Veel Voor Minder

Veel Voor Minder
Site Name:
Veel Voor Minder
Tagline:
Veel Vorr Minder is a Netherlands-based personal finance blog, focused on financial independence. Do more with less.
About:

Veel Voor Minder is a financial independence blog based in the Netherlands, meant to provide insights into my own journey, administration, and ideas. So that my lessons are noted, and others can benefit from them. Purely and only for the purpose “do a lot with less”. And with less I mean the moment that I can stop collecting active income and work. I do work to live (and specifically not live to work), but also to do fun things now and later. Later is after a certain retirement date.

Dit blog is bedoeld om inzichten te geven in mijn eigen administratie en ideeën. Puur en alleen voor mijn eigen doel “veel doen met minder”.  En met minder bedoel ik het moment dat ik kan stoppen met werken. Ik werk dan wel om te leven (en specifiek niet leef om te werken), maar ook om nu en later leuken dingen te doen. Later is na een pensioen datum. Dan is de verantwoordelijkheid minder, werkdruk minder, inkomsten wellicht minder en dan zou ik graag nog veel doen. Want ja het leven is dan nog niet over. Waar deze pensioen datum ligt? Tsja dat zullen we allemaal wel zien. Het doel is in ieder geval voor de wettelijke datum. Het liefste is werk afgebouwd en zal de datum ergens tussen poeh moet ik nog zolang en het zou nu toch wel mooi zijn liggen. Er is dus een kapitaal nodig om nu en later te leven. Maar hoe? Dat zullen we gaan uitzoeken in deze blog.

Ik heb geleerd met mijn andere blog, dat er altijd wel andere zijn die hetzelfde denken of hun ervaringen delen zodat ik er wat van leer of delen gebruiken van wat er hier staat. Dus dan zet ik e.e.a. op een blog site. En dit keer in mijn eigen taal, Nederlands.

Recent blog posts from Veel voor Minder:

Region:
Europe
Country:
Netherlands